Η αληθινή έκφραση της φιλίας στην Κρήτη

tsikoudia bottle

KretaRaki tsikoudia

περιγραφη

Η τσικουδιά είναι ένα Κρητικό απόσταγμα που προέρχεται από σταφύλια υψηλής ποιότητας. Χρειάζεται χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, κάνοντας την εμπειρία ακόμη πιο ξεχωριστή. Οι αμπελώνες βρίσκονται στο χωριό Κάτω Ασίτες της επαρχίας Μαλεβιζίου. Ένας συνδυασμός πραγμάτων κάνει τα σταφύλια τόσο νόστιμα. Οι καιρικές συνθήκες χαρακτηρίζονται από άφθονη ηλιοφάνεια και ήπιες θερμοκρασίες δίπλα στη θάλασσα όλο το χρόνο. Το έδαφος είναι εμπλουτισμένο με άργιλο, εξασφαλίζοντας τις ιδανικές συνθήκες στην αμπελοκαλλιέργεια.

αισθηση

Μετά τον τρύγο και την αλκοολική ζύμωση, έρχεται εκείνη η εποχή του χρόνου που γίνεται η απόσταξη. Τα σταφύλια βράζουν αργά σε ένα σφραγιζόμενο μεταλλικό καζάνι. Τότε ξεκινά η μαγεία, καθώς η τσικουδιά ενσωματώνει όλες τις πλούσιες γεύσεις και τα αρώματά της. Μέσα από αυτή τη διαδικασία η τσικουδιά μας αναδεικνύει τα πλούσια, βαθιά αρώματα και την πικάντικη γεύση της.

Απολαύστε ένα ποτήρι τσικουδιά και γίνετε μέρος μιας μακροχρόνιας τελετουργίας που ξεκινά από τους αρχαίους χρόνους

συσκευασια

Κάθε μπουκάλι σφραγίζεται και συσκευάζεται με μεγάλη προσοχή, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και αποτελεσματικά. Ένας τελευταίος έλεγχος και η αγαπημένη μας τσικουδιά είναι έτοιμη να αποσταλεί και να προσφέρει χαρά σε κάθε μέρος του κόσμου.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της KretaRaki και βουτήξτε σε μια γνήσια εμπειρία γευστικής, ποιοτικής κρητικής ρακής

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της KretaRaki και βουτήξτε σε μια γνήσια εμπειρία γευστικής, ποιοτικής κρητικής ρακής