Εξυψώνοντας την κρητική τσικουδιά σε παγκόσμια κλίμακα

Παρουσιάζουμε τη ρακή και τα υποπροϊόντα της στον κόσμο, πάντα με σεβασμό στην παράδοση και ακολουθώντας την τεχνολογία αιχμής για να εξασφαλίσουμε το οπτικό τελικό αποτέλεσμα.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

20 χρόνια εξαιρετικής πορείας συνεχίζονται

Το ξεκινημα

Our story dates back to 2000, when Diamantakis and Stamatakis families joined forces and established DS DISTILLERS. Both families were renowned distillers, with a rich history and flawless know-how in the field. Today, DS DISTILLERS is a contemporary distilling unit in Crete. Right in the heart of Malevizio just outside Kato Asites village in Heraklion, the unit boasts its privileged location in an area of long-standing history in viticulture, wine and distillate making.

Ο σκοπος μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αυτός ο στόχος συνδέεται άμεσα με τη συνεχή φροντίδα των αμπελώνων μας, καθώς και των αγρών των συνεργαζόμενων παραγωγών μας. Αυτό μας επιτρέπει να διασφαλίζουμε την βέλτιστη ποιότητα των υλικών, η οποία με τη σειρά της παρέχει το τέλειο αποτέλεσμα.

Όλα τα ορόσημα της εταιρείας μέχρι τώρα έχουν ολοκληρωθεί με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό προς τους καταναλωτές. Οι προσπάθειές μας πάντα επικεντρώνονταν στο να αναδεικνύουμε τα Ελληνικά και ιδιαίτερα τα Κρητικά αποστάγματα και να τα τοποθετούμε εκεί που πραγματικά ανήκουν, στην κορυφή.

Εξελιξη

Είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα της εταιρείας μας, τα οποία έχουν γίνει γνωστά σε όλη την Ελλάδα και βρίσκονται πλέον στα σημαντικότερα κέντρα διανομής της χώρας.
Λόγω της αυξανόμενης ανοδικής πορείας της κατανάλωσης και της συνολικής ζήτησης στο παραδοσιακό ποτό ρακόμελο, η εταιρεία μας παρουσίασε το δικό της ρακόμελο το 2008 και κυκλοφόρησε το προϊόν σε τρεις διακριτές, καλαίσθητες συσκευασίες.

Επεκταση

Όσον αφορά τη δύναμη της εταιρείας στο εξωτερικό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι τα προϊόντα μας εξάγονται ήδη σε Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σκανδιναβία, Κύπρο, ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία.

Φροντίζουμε να διατηρούμε τα ίδια πρότυπα ποιότητας που μας έχουν οδηγήσει μέχρι τώρα

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Διατηρούμε την κληρονομιά, εμπνεόμενοι από το ίδιο επίπεδο δέσμευσης των παλαιότερων γενιών

Έχοντας τις ίδιες βασικές αρχές και εμποτισμένη από το ίδιο επίπεδο αφοσίωσης, η δεύτερη γενιά μας αναλαμβάνει την σκυτάλη και δεν θα μπορούσαμε να νιώθουμε περισσότερο περήφανοι γι’ αυτό. Φρέσκιες ιδέες και ακόμη πιο ισχυρή αποφασιστικότητα για επιτυχία είναι τα δύο στοιχεία που διασφαλίζουν ότι το όραμα της εταιρείας μας θα συνεχίσει να ζει.

ΣταματΑκη ΜΑΡΙΑ

CEO / Administration Manager

ΣταματΑκης ΓιΩργος

Marketing Director

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της KretaRaki και βουτήξτε σε μια γνήσια εμπειρία γευστικής, ποιοτικής κρητικής ρακής